Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 yıllık okulu 2 yıllık diploma ile kestirsek acaba ilaç ?
İyi geceler. Benim sorum şu. Ben bi ilde ziraat mühendisliği okuyorum. Ama ağır bi okb hastalığım var. Acaba okulu 2 yıllık diploma kestirsem zirai ilaç bayiliği sınavına girebilir miyim ? Bitki koruma dersi aldım. Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim ?
Mr.Muhendis
09.08.2017, 08:09
Merhaba,
Önlisans diploması olarak alabilirseniz ve bitki sağlığı dersini aldıysanız (ki almışsınız) sınava girme hakkınız var.
Emin misiniz ? Mesela ben 4 yıllık ziraati 2 yılda kestirsem ben ziraat teknikeri olur muyum acaba ?
Mr.Muhendis
11.08.2017, 08:04
Emin misiniz ? Mesela ben 4 yıllık ziraati 2 yılda kestirsem ben ziraat teknikeri olur muyum acaba ?
Evet, kesinlikle eminim. Söylediğimi tekrarlayayım; kazandığınız lisans programını 2 yıl okuduktan sonra yarıda bırakıp önlisans diploması alabilirseniz ve bu süre içerisinde bitki sağlığıyla ilgili ders almış olursanız bu sınava girme hakkınız vardır.
Peki bu sınavı kazansam ilaç satış ruhsat belgesini verirler mi ? Arkadaşa sordum o diploma ile vermezler dedi.. Kafam karıştı.. Sizi de yoruyorum ama admin kardeş kusura bakma..
Mr.Muhendis
14.09.2017, 17:47
Peki bu sınavı kazansam ilaç satış ruhsat belgesini verirler mi ? Arkadaşa sordum o diploma ile vermezler dedi.. Kafam karıştı.. Sizi de yoruyorum ama admin kardeş kusura bakma..
O diploma ile sınava girme hakkı oluyor da sınavı kazanınca bayi açma hakkı neden olmuyor? İlginç bir yaklaşım. :)
vBulletin, Copyright ©2006-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.